B&B de Kleikamp

B&B de Kleikamp is een Bed & Breakfast gelegen aan Dorpsstraat 149 in Renkum.

Meer informatie over B&B de Kleikamp in Renkum

B&B de Kleikamp is gevestigd in een voormalige noodwoning in Renkum, op het erf van een afgebrande boerderij. De B&B is ideaal voor zowel recreanten als gasten die voor werk of een congres in de omgeving verblijven. De kamers hebben een eigen ingang, sanitair en terras, en er is een gezamenlijke lounge. Het pand is voorzien van wifi en rookvrij, en geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn niet toegestaan, maar hulphonden wel. De B&B biedt gratis parkeergelegenheid en fietsenstalling. De locatie is centraal gelegen, dichtbij het bos en de uiterwaarden, en het openbaar vervoer bevindt zich voor de deur. Wageningen ligt op slechts 4 km afstand. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de omgeving, en er zijn verschillende restaurants en afhaalmogelijkheden in de buurt.

Wil je weten wat B&B de Kleikamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Kleikamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Kleikamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Kleikamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar B&B de Kleikamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Kleikamp

Bezoekers bekeken ook