Bakker Nico

Bakker Nico is een Bakkerij gelegen aan Pietersbergseweg 4 in Oosterbeek.

Meer informatie over Bakker Nico in Oosterbeek

Er wordt weer gebakken in Oosterbeek! Op een nieuwe plek, in het oude pand Schoonoord aan de Pieterbergseweg 4. Bakker Nico neemt de tijd voor het kneden en bakken van brood, wat resulteert in brood met een eigen, rijke smaak. Je kunt langskomen om te proeven en ook kun je je afhaalmoment kiezen. Brood is immers de basis van ons eten en in goed brood proef je de ingrediënten en de omgeving terug. Bakker Nico heeft vroeger veel tijd doorgebracht in de bakkerij van zijn oom en heeft daar fantastische herinneringen aan. De eerste bakkerij was gevestigd op Wilhelminastraat 13, waar de schuur naast het woonhuis werd verbouwd tot een kleine ambachtelijke bakkerij. Voor vragen kun je contact opnemen met Bakker Nico via nico@bakkernico.nl. Het adres is Pietersbergseweg 4, 6862 BV Oosterbeek en de openingstijden zijn vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur en op afspraak. Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen, kun je je inschrijven.

Wil je weten wat Bakker Nico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Nico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Nico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Nico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Bakker Nico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Nico

Bezoekers bekeken ook