Brood Banket Chocola Jantien Timmer

Brood Banket Chocola Jantien Timmer is een Bakkerij gelegen aan Weverstraat 19 in Oosterbeek.

Meer informatie over Brood Banket Chocola Jantien Timmer in Oosterbeek

Bakkerij Jantien Timmer is een bakkerij in Oosterbeek die al sinds 1984 bestaat. De geschiedenis van de zaak gaat echter nog verder terug, toen de vader van Jantien in de jaren 50 van de vorige eeuw begon met een bakkerij in Arnhem Presikhaaf. Na zijn pensioen verkocht hij de zaken, maar de winkel in Oosterbeek werd overgenomen door dochter Jantien. De andere winkels bestaan niet meer, maar de winkel in Oosterbeek is alleen maar mooier geworden. Ze staan nog steeds voor vakmanschap, puurheid en ambachtelijkheid, en bieden de beste, pure producten aan. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. Je kunt veilig betalen met iDeal en contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Brood Banket Chocola Jantien Timmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood Banket Chocola Jantien Timmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood Banket Chocola Jantien Timmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood Banket Chocola Jantien Timmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Brood Banket Chocola Jantien Timmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood Banket Chocola Jantien Timmer

Bezoekers bekeken ook