Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen

Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen is een Bakkerij gelegen aan Kerkstraat 62 in Renkum.

Meer informatie over Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen in Renkum

Bakkerij Kranen is een ambachtelijke bakkerij waar dagelijks vers brood en banket wordt gebakken. Ze hebben een ruim assortiment en streven naar kwaliteit. Naast brood bieden ze ook ambachtelijke chocolade, snacks, gebak en koek aan. Ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die zelfstandig kan werken en snel dingen oppakt. De werkdagen zijn in overleg. Als dit de baan voor jou is, kun je je cv sturen naar bakkerijkranen@hotmail.com.

Wil je weten wat Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Brood en Banketbakkerij H.H. Kranen

Bezoekers bekeken ook