Mekx Brood

Mekx Brood is een Bakkerij gelegen aan Van der Molenallee 119 in Doorwerth.

Meer informatie over Mekx Brood in Doorwerth

Bij Mekx Brood, dé baguette specialist, kun je terecht voor heerlijk vers brood en ovenheerlijke Franse baguettes. In hun moderne en sfeervolle bakkerij ruik je dagelijks de geur van versgebakken brood. Met meer dan 49 jaar ervaring is Mekx Brood een begrip in Doorwerth en omstreken. Naast brood en speciale broodsoorten, zoals zuurdesembrood, hebben ze ook een assortiment met streekproducten, waaronder het Bennekoms Bierbrood. Je kunt hun ambachtelijke broodwinkels bezoeken in Doorwerth of Bennekom, maar je kunt ook eenvoudig via hun webshop bestellen. Voor zakelijke samenwerking kun je contact met hen opnemen. Daarnaast hebben ze wisselende aanbiedingen, zoals de aanbieding van de week en weekendaanbiedingen. De openingstijden van de winkels zijn van 08:00 tot 17:30, behalve op zaterdag, dan sluiten ze om 17:00. Het adres van de winkel in Doorwerth is Van der Molenallee 119, 6865 CB Doorwerth, telefoonnummer 026 333 5510, en het adres van de winkel in Bennekom is Dorpsstraat 47, 6721 JJ Bennekom, telefoonnummer 0318-796008.

Wil je weten wat Mekx Brood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mekx Brood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mekx Brood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mekx Brood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Mekx Brood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mekx Brood

Bezoekers bekeken ook