Complete Body - Fitness & Cardio Club

Complete Body - Fitness & Cardio Club is een Sportschool gelegen aan Valkenburglaan 1 in Oosterbeek.

Meer informatie over Complete Body - Fitness & Cardio Club in Oosterbeek

Bij Complete Body bieden ze persoonlijke begeleiding om je te helpen je doelen te behalen. Er is altijd een fitnessinstructeur aanwezig om je te begeleiden en te letten op je houding en uitvoering van de oefeningen. Met de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie. Ze bieden verschillende groepslessen aan, zoals boksen, kickfit, yoga en BBB. Daarnaast hebben ze een nieuwe fitness- en lifestyleclub met vrije fitness, cardio, groepslessen en personal training. Je kunt je nu aanmelden voor een try-out week. Ze hebben vestigingen in Arnhem, Elst en Oosterbeek en bieden ook personal training aan.

Wil je weten wat Complete Body - Fitness & Cardio Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Complete Body - Fitness & Cardio Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Complete Body - Fitness & Cardio Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Complete Body - Fitness & Cardio Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Complete Body - Fitness & Cardio Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Complete Body – Fitness & Cardio Club

Bezoekers bekeken ook