Sjabbens Sports & Health Renkum

Sjabbens Sports & Health Renkum is een Sportschool gelegen aan Bram Streeflandweg 59 in Renkum.

Meer informatie over Sjabbens Sports & Health Renkum in Renkum

Bij Sjabbens Sports & Health ben je aan het juiste adres voor groepslessen. Ze bieden meer dan 100 lessen per week aan, waardoor ze de meeste groepslessen in de regio hebben. Voor elk doel is er een geschikte groepsles te vinden. Daarnaast is judo een geweldige sport voor kinderen, omdat het zowel motorische als sociale vaardigheden ontwikkelt. Naast het leren van technieken, leren kinderen ook over respect en omgangsvormen. Voor wie fitter en vitaler wil worden zonder te veel tijd te besteden, is er de eGym Cirkel. Deze hypermoderne manier van bewegen zorgt voor plezier tijdens het sporten. Sjabbens biedt ook fysiotherapie en kinderopvang aan. Daarnaast zijn er verschillende klantverhalen te vinden op de website. Sjabbens heeft vestigingen in Renkum en Heteren en biedt een breed scala aan diensten aan.

Wil je weten wat Sjabbens Sports & Health Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjabbens Sports & Health Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjabbens Sports & Health Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjabbens Sports & Health Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Sjabbens Sports & Health Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjabbens Sports & Health Renkum

Bezoekers bekeken ook