Sport Studio Locomotion

Sport Studio Locomotion is een Sportschool gelegen aan Sportlaan in Oosterbeek.

Meer informatie over Sport Studio Locomotion in Oosterbeek

Locomotion is een sportstudio met een lage drempel waar je een maand lang alle lessen gratis kunt uitproberen voordat je een lidmaatschap aangaat. Het lesaanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd, met lessen die gericht zijn op conditie, kracht, stabiliteit en plezier. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en professioneel, en je kunt kiezen tussen lessen in de studio, buiten tijdens een wandeling of bootcamp, of een combinatie van beiden. Op de website kun je meer informatie vinden en direct een proefmaand starten. Er worden verschillende lessen aangeboden, zoals PowerHour, Pump, Step, XCO Walking, YinYoga, Yoga Hatha Alignment, Yoga voor de Rug, Zumba, BBBB (BuikBillenBenenBalans), Bodyshape, Bootcamp, BootyCoreTraining, FireAerobics, HIIT en Pilates.

Wil je weten wat Sport Studio Locomotion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Studio Locomotion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Studio Locomotion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Studio Locomotion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Sport Studio Locomotion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Studio Locomotion

Bezoekers bekeken ook