Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit)

Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit) is een Sportschool gelegen aan Reuvensweg 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit) in Oosterbeek

Bij LITE kun je in korte tijd een complete workout doen en zelfs een cardiotraining eraan toevoegen. De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken het een ideale plek om te sporten en te ontspannen. Daarnaast bieden ze gratis proeftrainingen aan op verschillende locaties, waaronder Arnhem, Bennekom en Oosterbeek. De openingstijden variëren per locatie, maar over het algemeen zijn ze doordeweeks geopend van 08:00 tot 12:00 en van 16:00 tot 21:00, op vrijdag tot 18:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 12:00. Let wel op, op zaterdag is de locatie in Arnhem gesloten.

Wil je weten wat Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lite Oosterbeek (Voorheen Slimmer Fit)

Bezoekers bekeken ook