De Kapperij

De Kapperij is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 78 in Renkum.

Meer informatie over De Kapperij in Renkum

Kapsalon De Kapperij is een bekende kapsalon in Renkum en omgeving waar zowel jong als oud terecht kan voor verschillende behandelingen. De medewerkers hebben een passie voor het kappersvak en streven naar klanttevredenheid. Voor kinderen is er een speciale kniphoek met een stoere kinderstoel om de eerste knipbeurt minder spannend te maken. De kapsalon werkt met productlijnen van Kis en Mediceuticals, die bekend staan om hun kwaliteit en effectiviteit bij haar- en hoofdhuidproblemen. De salon is gelegen in de Dorpsstraat in Renkum en is bereikbaar met de auto. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, en op maandagavond is de salon ook geopend. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er telefonisch contact worden opgenomen met de salon.

Wil je weten wat De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapperij

Bezoekers bekeken ook