Meer dan Kappers

Meer dan Kappers is een Kapper gelegen aan Weverstraat 79 in Oosterbeek.

Meer informatie over Meer dan Kappers in Oosterbeek

Basel Style & Meer dan Kappers is de one-stop-shop in Oosterbeek voor persoonlijke verzorging. Naast kappersbehandelingen bieden ze ook schoonheids-, pedicure- en manicurebehandelingen en massages aan. Het is handig om alles onder één dak te hebben, zodat je meer tijd overhoudt voor andere dingen. Bij Basel Style kun je makkelijk afspraken combineren en ze bieden persoonlijke aandacht, deskundigheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben ook unieke abonnementen waarmee je voordelig uit bent en altijd compleet verzorgd bent. De top hairstylisten zijn op de hoogte van alle trends en adviseren je eerlijk. De schoonheidsspecialiste zorgt voor natuurlijke huidverbetering en gespecialiseerd in bindweefselmassage. De pedicure is gespecialiseerd in voetverzorging en voetreflexmassage. Voetverzorging is belangrijk voor een goede lichaamsverzorging.

Wil je weten wat Meer dan Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meer dan Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meer dan Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meer dan Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Meer dan Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meer dan Kappers

Bezoekers bekeken ook