Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost

Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost is een Huisarts gelegen aan Generaal Urquhartlaan 18-B in Oosterbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost in Oosterbeek

Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost heeft verschillende telefoonnummers, waaronder een praktijknummer en een spoednummer. Daarnaast is er een huisartsenpost beschikbaar voor spoedgevallen. Op de website staan verschillende nieuwsberichten, waaronder informatie over corona en de griepprik van 2023. Vanaf 2 oktober 2023 kunnen mensen die een hoger risico lopen op ernstige ziekte door corona weer een herhaling-coronaprik krijgen. Er werken verschillende huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners in de praktijk. Het adres van de praktijk is Generaal Urquhartlaan 18 B6861 GG Oosterbeek. De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur, met een middagpauze tussen 12.00 uur en 14.00 uur. In noodgevallen tijdens de middagpauze kunt u direct naar de praktijk komen of ons bellen. Als u een afspraak heeft tussen 12.00 uur en 14.00 uur kunt u gewoon naar de wachtkamer gaan. Op de website kunt u ook informatie vinden over wanneer u wel of niet naar de huisarts moet gaan.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Dennenkamp Oost

Bezoekers bekeken ook