Huisartsenpraktijk Moen & Warnier

Huisartsenpraktijk Moen & Warnier is een Huisarts gelegen aan Houtsniplaan 3 in Doorwerth.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Moen & Warnier in Doorwerth

Onze huisartsenpraktijk Moen & Warnier is onlangs beoordeeld en ons team voldoet volledig aan de kwaliteitsnormen. We hebben ook een nieuw praktijkpand waar u een filmpje over kunt bekijken. Onze praktijkverpleegkundigen, Ilona Maassen en Marja van den Berg, houden spreekuren voor controle van verschillende aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en longziekten. Ze bieden ook ondersteuning bij stoppen met roken, afvallen en ouder worden. Het is belangrijk dat u aangeeft of u wel of geen toestemming geeft voor het uitwisselen van medische gegevens. Daarnaast hebben we praktijkassistenten die afspraken kunnen maken en diverse medische handelingen kunnen verrichten. We hebben ook een praktijkondersteuner geestelijke gezondheid die samenwerkt met de huisartsen bij het behandelen van psychische en sociale klachten. Onze praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur en voor spoedgevallen kunt u terecht bij de huisartsenpost Arnhem Noord. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Moen & Warnier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Moen & Warnier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Moen & Warnier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Moen & Warnier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Moen & Warnier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Moen & Warnier

Bezoekers bekeken ook