Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West

Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West is een Huisarts gelegen aan Generaal Urquhartlaan 18-C in Oosterbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West in Oosterbeek

Op donderdag 26 oktober en dinsdag 7 november worden de jaarlijkse griepprikken en pneumokokkenvaccinaties gezet in de praktijk. Mensen die in aanmerking komen ontvangen een uitnodiging begin oktober. De vaccinaties zullen gelijktijdig worden gegeven, waarbij de griepprik in de ene arm en de pneumokokkenvaccinatie in de andere arm wordt gezet. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen maar toch de griepprik wilt, kun je contact opnemen met de praktijk. Je kunt de griepprik ook op eigen kosten laten zetten, waarbij je zelf het vaccin bij de apotheek betaalt. Verder wordt er vermeld dat de praktijk op vrijdag 1 juli gesloten is vanwege een landelijke huisartsen-manifestatie en dat er vanaf 2 oktober weer herhalingscoronaprikken worden gegeven. De tekst eindigt met informatie over de medewerkers van de praktijk en de adresgegevens.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West

Bezoekers bekeken ook