Huisartsenpraktijk Schubertplein

Huisartsenpraktijk Schubertplein is een Huisarts gelegen aan Schubertplein 1 in Doorwerth.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Schubertplein in Doorwerth

Huisartsenpraktijk Schubertplein voert actie voor goede huisartsenzorg en wil meer tijd hebben voor patiënten, minder drukte in avond-, nacht- en weekenddiensten, betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken en oplossingen voor wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg. De praktijk is opnieuw geaccrediteerd via de NPA. Ze bieden uitgebreide diensten voor eerstelijnsgezondheidszorg, met veel ervaring in chronische zorgvraagstukken zoals diabetes, longziekten, hart- en vaatziekten, ouderenzorg, polyfarmacie en palliatieve zorg. Om aan de groeiende zorgvraag te voldoen, heeft de praktijk een praktijkmanager en praktijkondersteuners voor ouderenzorg, CVRM, longziekten en geestelijke gezondheidszorg. Ze beschikken ook over diagnostische apparatuur en zijn bezig met vernieuwing en verbetering van de kwaliteit. Daarnaast zijn ze een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistenten en werken ze mee aan wetenschappelijk onderzoek. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Schubertplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Schubertplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Schubertplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Schubertplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Schubertplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Schubertplein

Bezoekers bekeken ook