Julia's Kitchen

Julia's Kitchen is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 261 in Oosterbeek.

Meer informatie over Julia's Kitchen in Oosterbeek

Bilderberg Hotel De Bilderberg heeft twee restaurants: Julia's Kitchen en Trattoria Artusi. Julia's Kitchen is geïnspireerd op de beroemde kokkin Julia Child en serveert smaakvolle gerechten bereid met lokale ingrediënten. In de zomermaanden is er regelmatig een uitgebreide BBQ met gerechten van Julia's Kitchen. Trattoria Artusi biedt een typische Italiaanse sfeer en serveert gerechten uit de Italiaanse keuken zonder franje, geïnspireerd door schrijver Pellegrino Artusi. Beide restaurants hebben openingstijden en menukaarten, en reserveren is mogelijk. Er zijn positieve reviews over het hartelijke ontvangst en het heerlijke eten in beide restaurants. Hotel De Bilderberg heeft ook andere locaties in Nederland en Duitsland.

Wil je weten wat Julia's Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Julia's Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Julia's Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Julia's Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Julia's Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Julia’s Kitchen

Bezoekers bekeken ook