Kinderdagverblijf "De Groene Weide"

Kinderdagverblijf "De Groene Weide" is een Kinderopvang gelegen aan Utrechtseweg 131 in Oosterbeek.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "De Groene Weide" in Oosterbeek

Bij kinderdagverblijf De Groene Weide staat het creëren van een rustige en veilige omgeving voorop, waar ouders hun kind met een gerust gevoel kunnen achterlaten. De pedagogische visie van De Groene Weide is gericht op de ontwikkeling van kinderen tot mensen met liefde voor zichzelf, anderen, de natuur en een multiculturele samenleving. Het pedagogisch handelen is gebaseerd op respect, ruimte, individualiteit en neutraliteit. Het kinderdagverblijf heeft vier horizontale groepen waarin kinderen opgroeien met leeftijdsgenoten. Elke groep heeft een mentor die regelmatig verslagen schrijft over de ontwikkeling van het kind. Het team van ervaren leidsters zorgt dagelijks voor de kinderen en organiseert regelmatig leuke activiteiten. Ook is er een oudercommissie betrokken bij het kinderdagverblijf. Ouders delen positieve ervaringen over De Groene Weide, waar hun kinderen met plezier naartoe gaan en goed verzorgd worden.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "De Groene Weide" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "De Groene Weide" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "De Groene Weide"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "De Groene Weide" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kinderdagverblijf "De Groene Weide" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf “De Groene Weide”

Bezoekers bekeken ook