Skar Zeppelin

Skar Zeppelin is een Kinderopvang gelegen aan Bram Streeflandweg 53 in Renkum.

Meer informatie over Skar Zeppelin in Renkum

Op de locatie Zeppelin in de gemeente Renkum staat alles in het teken van peuters. Tijdens de peuteropvang kunnen de kinderen zich op een speelse manier voorbereiden op de basisschool. Ze spelen al op een echt schoolplein en ontmoeten daar ook oudere kinderen. Samen met de pedagogisch medewerker brengen ze ook bezoekjes aan de kleuters op school. Ongeacht of ze naar de Airborne school gaan, zijn alle kinderen welkom op de peuteropvang. Daarnaast gaan ze ook graag op stap, bijvoorbeeld met de Kiddykar, om de wereld beter te leren kennen. De locatie is gesloten, maar voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met de klantadviseur.

Wil je weten wat Skar Zeppelin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar Zeppelin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar Zeppelin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar Zeppelin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Skar Zeppelin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar Zeppelin

Bezoekers bekeken ook