CompaNanny Zaaijerplein

CompaNanny Zaaijerplein is een Kinderopvang gelegen aan Zaaijerplein 16 in Oosterbeek.

Meer informatie over CompaNanny Zaaijerplein in Oosterbeek

CompaNanny Zaaijerplein is een kinderdagverblijf gevestigd in een oud schoolpand uit de jaren '20 in Oosterbeek. Het pand is omgebouwd tot een ruim en huiselijk kinderdagverblijf met verschillende tuinen waar kinderen kunnen spelen. Als je geïnteresseerd bent, kun je een rondleiding aanvragen via de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. De tarieven zijn inclusief luiers, flesvoeding en brood en afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het LRK nummer is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag en jaarlijks wordt er onderzoek gedaan door de GGD om te controleren of alles voldoet aan de wet- en regelgeving.

Wil je weten wat CompaNanny Zaaijerplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CompaNanny Zaaijerplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Zaaijerplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Zaaijerplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar CompaNanny Zaaijerplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CompaNanny Zaaijerplein

Bezoekers bekeken ook