Li Lou Skin Aesthetics

Li Lou Skin Aesthetics is een Schoonheidssalon gelegen aan Stationsweg 8 in Oosterbeek.

Meer informatie over Li Lou Skin Aesthetics in Oosterbeek

Li Lou Skin Aesthetics is een schoonheidssalon opgericht door Lianne Otter. Ze heeft zich na haar studie als schoonheidsspecialiste volledig gericht op het openen van haar eigen salon voor huidverbetering. Ze heeft veel onderzoek gedaan, producten getest en cursussen gevolgd om exclusieve behandelingen aan te kunnen bieden. Lianne maakt gebruik van het merk SPA Sallonnepro, dat professioneel, dierproefvrij, milieubewust en vegan is. De behandelingen die ze aanbiedt variëren van oppervlakte reiniging en dieptereiniging tot microneedling en harsen/verven van wimpers en wenkbrauwen. Ze biedt ook ontspannende behandelingen aan, evenals behandelingen op maat voor de behoeften van de huid. Lianne benadrukt het belang van schoonheidsbehandelingen en nodigt mensen uit om contact met haar op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Li Lou Skin Aesthetics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Li Lou Skin Aesthetics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Li Lou Skin Aesthetics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Li Lou Skin Aesthetics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Li Lou Skin Aesthetics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Li Lou Skin Aesthetics

Bezoekers bekeken ook