Pizzeria Steakhouse La Porta

Pizzeria Steakhouse La Porta is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 78-A in Heelsum.

Meer informatie over Pizzeria Steakhouse La Porta in Heelsum

Welkom bij Pizzeria/Steakhouse La Porta! Op onze website bieden wij een ruime selectie aan warme en koude voorgerechten, salades, heerlijke pasta's en vooral onze rijk belegde pizza's zijn het proberen waard. Al onze gerechten worden vers bereid in ons eigen restaurant, omdat wij garant staan voor kwaliteit en versheid. U kunt genieten van ons eten in ons restaurant met 80 zitplaatsen binnen, op ons terras met 80 zitplaatsen, of u kunt ervoor kiezen om uw gerechten af te halen. Als u ervoor kiest om af te halen, raden wij u aan uw bestelling telefonisch door te geven zodat we een tijdstip kunnen afspreken voor het ophalen van uw bestelling. Op dinsdag hebben we een speciale actie waarbij elke pizza slechts €8,50 kost. Onze nieuwe openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag, waarbij u kunt bestellen vanaf 16:00 uur en kunt afhalen tot 22:00 uur. Op feestdagen zijn we geopend. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Wil je weten wat Pizzeria Steakhouse La Porta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Steakhouse La Porta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Steakhouse La Porta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Steakhouse La Porta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Pizzeria Steakhouse La Porta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Steakhouse La Porta

Bezoekers bekeken ook