Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek

Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Toulon van der Koogweg 18 in Oosterbeek.

Meer informatie over Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek in Oosterbeek

Welkom bij Visage et plus, een schoonheidssalon in Oosterbeek. Vanwege onze vakantie zijn wij gesloten van 21 juli tot en met 25 juli. Bij Caïs, een nagel- en pedicuresalon, kun je terecht voor de beste verzorging van je handen en voeten. Een manicure en pedicure hebben niet alleen een positief effect, maar zien er ook geweldig uit. Je kunt kiezen uit verschillende nagelbehandelingen, van simpel tot uitgebreid. Iedereen verdient een momentje voor zichzelf en het is zeer ontspannend om je nagels bij ons te laten verzorgen. Wij werken met de beste merken en bieden behandelingen zoals acrylnagels, dipping nagels, gellak, manicure en pedicure. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie. Onze openingstijden zijn tijdelijk alleen op afspraak. Volg ons op Facebook voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

Wil je weten wat Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook