Bredeplein Kinderopvang

Bredeplein Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Europalaan 98a in Renkum.

Meer informatie over Bredeplein Kinderopvang in Renkum

Bredeplein is een kleinschalige kinderopvangorganisatie met drie locaties in de gemeente Renkum. Ze staan bekend om de gemoedelijke sfeer en huiselijke omgeving. De kinderen en ouders staan altijd voorop bij Bredeplein. Ze bieden opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor kinderen tot 4 jaar is er Peuterplein Kinderopvang, met vestigingen in Renkum en Doorwerth. Peuterplein heeft verschillende groepen, zoals babygroepen, dreumesgroepen en peutergroepen. De Peuterklas, voor kinderen van 2 tot 4 jaar, bevindt zich bij de basisscholen aan de Hogenkampseweg in Renkum. BSO Bredeplein heeft twee vestigingen in Renkum, een aan de Europalaan en een bij basisscholen 'de Atlas' en 'de Keijenberg' aan de Hogenkampseweg. Bredeplein is ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Wil je weten wat Bredeplein Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bredeplein Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bredeplein Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bredeplein Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Bredeplein Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bredeplein Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook