CompaNanny Renkum

CompaNanny Renkum is een Kinderopvang gelegen aan Van Ingenweg 2 in Renkum.

Meer informatie over CompaNanny Renkum in Renkum

In 2021 werd CompaNanny eigenaar van Koningskinderen Kinderopvang in Oosterbeek en Renkum. Beide organisaties hechten veel waarde aan kwaliteit voor kinderen, ouders en medewerkers. De vestigingen worden door ouders omschreven als een plek waar kinderen zich thuis voelen, met vakkundige mensen die hart hebben voor kinderen en oog hebben voor kwaliteit. CompaNanny heeft een eigen pedagogische visie ontwikkeld, waarbij over alles is nagedacht, van de communicatie met kinderen tot het speelgoed en de inrichting van de panden. Ze hebben ruime openingstijden en werken met meer dan 1000 medewerkers. In Renkum is CompaNanny gevestigd in een oud schoolpand dat is omgetoverd tot een fris, licht en huiselijk kinderdagverblijf, met een avontuurlijke tuin voor peuters en een rustige babytuin.

Wil je weten wat CompaNanny Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CompaNanny Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar CompaNanny Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CompaNanny Renkum

Bezoekers bekeken ook