CompaNanny Postpad

CompaNanny Postpad is een Kinderopvang gelegen aan Postpad 1 in Oosterbeek.

Meer informatie over CompaNanny Postpad in Oosterbeek

CompaNanny Postpad opende in 2012 haar deuren in Oosterbeek. Het is een lichte vestiging met ruime groepen en een aparte speelhal voor kinderen. Er is een grote avontuurlijke tuin aan de voorzijde en twee besloten speelpleintjes voor de jongste kinderen. Ze bieden hier Kinderdagverblijf, Tussenschoolse opvang en Buitenschoolse opvang aan. Als je interesse hebt, kun je een rondleiding aanvragen en je inschrijven via de website. De vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. De tarieven zijn afhankelijk van de soort opvang en het aantal dagen dat je afneemt. Het LRK nummer heb je nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag en je kunt het GGD-inspectierapport lezen om te zien of de vestiging voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Wil je weten wat CompaNanny Postpad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CompaNanny Postpad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Postpad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Postpad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar CompaNanny Postpad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CompaNanny Postpad

Bezoekers bekeken ook