Kinderopvang Skar B.V.

Kinderopvang Skar B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Pastoor Bruggemanlaan 10 in Oosterbeek.

Meer informatie over Kinderopvang Skar B.V. in Oosterbeek

KC Oosterbeek is gevestigd in het park de Dennenkamp en vormt samen met de Bernulphusschool Kindcentrum Oosterbeek. Het kindcentrum biedt kinderopvang, basisonderwijs, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang onder één dak aan. Ze werken nauw samen om de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar te bevorderen. Het kindcentrum is beoordeeld met een gemiddelde score van 8,1 door ouders. De dagopvang van KC Oosterbeek heeft een huiselijke sfeer met lichte ruimtes en warme kleuren. Ze bieden kinderen de ruimte en begeleiding om op hun eigen manier de wereld te ontdekken. De peuterkinderen spelen al op het echte schoolplein en mengen zich op natuurlijke wijze met de kleuters. De buitenschoolse opvang biedt veel buitenspeelmogelijkheden en leuke activiteiten. KC Oosterbeek heeft verschillende groepen voor de dagopvang en basisgroepen met een open-deuren-beleid voor de buitenschoolse opvang. De bso is gevestigd in hetzelfde gebouw als de school, wat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen. Tijdens de vakanties worden er leuke uitstapjes georganiseerd. KC Oosterbeek heeft ook een logopedie screening voor peuters en een oudercommissie. Het adres van KC Oosterbeek is Pastoor Bruggemanlaan 10A in Oosterbeek.

Wil je weten wat Kinderopvang Skar B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Skar B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Skar B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Skar B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kinderopvang Skar B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Skar B.V.

Bezoekers bekeken ook