Gokana Sushi Bar

Gokana Sushi Bar is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 47 in Renkum.

Meer informatie over Gokana Sushi Bar in Renkum

Bij Gokana Sushi Bar kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Foodticket verloot ook elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Je kunt ook je bestelling afhalen. Bestel eenvoudig en snel op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt ook online betalen, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. Klanten zijn tevreden met de service van Gokana Sushi Bar. De locatie van het restaurant is aan de Dorpsstraat 47 in Renkum en de contactgegevens zijn 0317356491.

Wil je weten wat Gokana Sushi Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gokana Sushi Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gokana Sushi Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gokana Sushi Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Gokana Sushi Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gokana Sushi Bar

Bezoekers bekeken ook