De Beekdalhoeve

De Beekdalhoeve is een Restaurant gelegen aan Bennekomseweg 160 in Renkum.

Meer informatie over De Beekdalhoeve in Renkum

De Beekdalhoeve is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken. Voor het diner is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag, en de openingstijden zijn van 10:00 uur tot 22:00 uur. De boerderij is ook beschikbaar voor speciale evenementen, zoals jubilea, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en afscheidsceremonies. De locatie kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Het adres van de Beekdalhoeve is Bennekomseweg 160, 6871 KJ Renkum, Gelderland. Op maandag tot en met woensdag is de boerderij gesloten, maar op de andere dagen is deze open van 10:00 uur tot 22:00 uur. Ze zijn ook beschikbaar voor feesten en andere bijeenkomsten. Op zondag 19 november organiseren ze het Beekdal's Bierfeest met live muziek. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website of telefonisch.

Wil je weten wat De Beekdalhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Beekdalhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Beekdalhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Beekdalhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar De Beekdalhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Beekdalhoeve

Bezoekers bekeken ook